Uppstickaren Scandienergy utmanar energidrycksjättarna

Scandienergy - Energidryck
iGo Energyshot är uppstickaren med en fräsch smak av rosa grapefrukt.

Hälsa & LivsstilScandienergy är uppstickaren som med det nyaste tillskottet iGO Energyshot — en smart, balanserad och hälsosam energishot — utmanar jättarna på energidrycksmarknaden. ”Vi har lyssnat till vad folk vill ha”, säger Björn, en av grundarna bakom iGO Energy.


Hälsotrenden har aldrig varit större och vi svenskar blir alltmer medvetna vad vi äter och dricker. En bransch som inte tidigare hängt med i trenden är energidrycksbranschen där socker och ämnen såsom taurin fortfarande dominerar. Men kanske inte länge till.

Scandienergy har nämligen precis lanserat iGO Energyshot, ett hälsosammare energitillskott som också är mer flexibel än många andra energidrycker på marknaden. Björn på Scandienergy berättar mer:

– Vi ser att hälsotrenden växer sig allt starkare. Samtidigt ställer sig många frågan varför man måste dricka så mycket för att få lite extra energi eller varför man inte tänker mer miljövänligt i branschen. Därför har vi lanserat iGO Energyshot.

Nytt och fräscht energitillskott

Scandienergy - iGO Energyshot
iGo Energyshot kommer i en miljövänlig förpackning och piggar upp dig när du är som tröttast.

iGO Energyshot är ett energitillskott som kommer i shotformat men som går lika bra att blanda ut med andra drycker eller bara rent vatten. Med en fräsch smak av rosa grapefrukt kommer iGO Energyshot i 2×10 ml dos för smidig konsumtion.

För att vara så effektiv som möjligt innehåller iGO Energyshot flera uppiggande ingredienser såsom koffein, Vitamin B12, L-Karnitin, Ginseng och Guarana. Koffein vet vi ju alla är uppiggande men vad bidrar de andra ingredienserna med? Kevin, Scandienergys medgrundare förklarar:

– Studier har visat att Vitamin B12 bidrar likt Ginseng och Guarana till minskad trötthet och utmattning. L-Karnitin är en aminosyra som redan ingår i kroppens fettförbränningsprocess. Tillskottet av L-Karnitin hjälper oss att utvinna energi bättre när vi tränar. Kombinerat hjälper dessa oss att bli piggare.

Eldsjälarna Björn och Kevin

Bakom iGO Energy står eldsjälarna Björn och amerikanen Kevin. Med långa karriärer inom livsmedelsbranschen och detaljhandeln har de erfarenhet av att marknadsföra nya produkter. Enligt dem har de båda en gemensam egenskap, konsten att upptäcka nya trender.

Kevin och jag har ett gott sinne för att se olika trender, mycket på grund av våra erfarenheter samt att vi fått möjligheten att resa världen över. ”Tänk om”-mentaliteten har alltid funnits hos oss och när vi nu såg möjligheten att skapa en produkt som marknaden ville ha så satte vi igång, säger Björn. Kevin fyller i:

– Vi ville skapa en produkt som konsumenter vill ha, något som inte fanns på marknaden. Vad vi har skapat är både miljövänligt, flexibelt och ger önskad effekt.

Spännande framtid för iGO

iGo Energyshot är både smidig att ta med sig och dricka.
Både smidig att ta med sig och dricka.

Kevin och Björn har tydliga framtidsplaner för iGO, men det handlar mer än om bara olika smaker. I stället kommer man satsa på nya funktioner som ger ett fysiologiskt resultat, till exempel en avslappnande produkt.

– Vi vill kunna bredda upplevelsen för de som använder vår produkt och hur de kan hjälpas i olika situationer, avslutar Kevin.

I dag kan du köpa iGO Energyshot runt om i Stockholmsområdet, gymkedjan Factory Fitness, samt på webbsidan som skickar över hela Sverige. Vill du veta mer om iGO Energyshot? Besök då www.igoenergy.se eller följ iGO på Instagram.

Redaktionen
redaktionen@branschjournalen.se