Samuelsson & Partner vill ge dig en nyckel till frihet

Samuelsson & Partner - Låssmed
Med ett digitalt låssystem blir man av med stora nyckelknippor då en enda nyckel ger inträde till flera fastigheter.

Tema Bygg & FastighetIdag är låsbranschen fortfarande rätt konservativ. Samuelsson & Partner är den digitala låssmeden som vill göra sina kunder mer självständiga och få alla fastighetsägares vardag att bli mycket enklare. Möt en oberoende konsult som går i täten för vår tids låsrevolution.

Nycklar är ofta ett stort problem, inte minst då de tappas bort och lås måste bytas ut. Den som någon gång har sett ett nyckelskåp hos en stor fastighetsägare förstår också hur mycket tid all hantering av fysiska nycklar tar. Petter Samuelsson, VD på Samuelsson & Partner, såg tidigt att utvecklingen i branschen behövde skyndas på:

– Den traditionella nyckeln har så många brister, både säkerhets- och hanteringsmässigt. Nycklar är ofta på drift och är lätta att tappa men med ett digitalt låssystem blir man av med stora nyckelknippor med driftnycklar som går till flera olika fastigheter. En nyckel räcker till allt. Här finns förstås pengar att spara.

Digitala låssystem från Samuelsson & Partner passar i alla dörrar och installeras precis som vanliga lås. Med ett låssystem för alla fastigheter ger en enda nyckel inträde överallt, något som är lätt att programmera själv av den som har köpt systemet. Även i bostadsrättsföreningar är det besvärligt om nycklar försvinner, här krävs rekvisitioner via styrelsen och besök hos kontrakterade låssmeder. Med moderna system är kontrollen fullständig och när en nyckel tappas spärras den enkelt. Inga lås behöver bytas.

Bli din egen digitala låssmed

Samuelsson & Partner - Petter Samuelsson
Vd Petter Samuelsson.

Samuelsson & Partner följer hela tiden marknaden och utvecklingen för att hitta nya smidiga lösningar. Idag är man bland annat Sveriges största ILOQ-partner. Ett oerhört smidigt låssystem som de arbetat med länge.

Att göra sina kunder mer självständiga är en hjärtefråga för Samuelsson & Partner, som kallar sig för den ”digitala låssmeden”.

– Vi är alltid den enda kontakt våra kunder behöver. Från projektering till installation eller utbildning. Vårt mål är att göra våra kunder mycket mer självständiga och ge dem en enklare vardag, säger Petter och fortsätter:

– Med oss kan de bli sina egna ”digitala låssmeder”. Sköta sina egna system, göra sina egna nycklar och alltid känna sig trygga.

Säkerhet är naturligtvis det centrala för de system Samuelsson & Partner väljer att arbeta med. Idag finns det flera system där det är lätt att skapa tillfälliga nycklar, för exempelvis hantverkare, genom att utvalda lås endast fungerar under vissa tider. Samtidigt får du total kontroll över vilka som passerar vid vilka tider.

Rätt system i rätt fastighet – rätt man på rätt plats

Samuelsson & Partner är en oberoende konsult med ett nätverk av utvalda samarbetspartners och produkter. Alla installationer sker förstås alltid av auktoriserade låssmeder vilket gör att varje lösning verkligen skräddarsys.

Samuelsson & Partner - Nycklar
Samuelsson & Partner är idag Sveriges största iLOQ-partner.

Varje uppdrag får sin egen optimala lösning med rätt system för just den fastigheten eller bostadsrättsföreningen.

Inga låsta avtal, men alltid fullt ansvar hela vägen. Petter Samuelsson på Samuelsson & Partner vill göra fastighetsägares liv lite enklare. Han vill ge dem en nyckel till frihet. Din digitala låssmed hittar du på Samuelsson & Partner.

Redaktionen
redaktionen@branschjournalen.se