Panduro Hobbys höstnyheter utvecklar din kreativitet

Panduro Hobby - Dough
Höstens stornyhet Panduro Dough.

Hem & BostadPanduro Hobby arbetar dagligen för att göra världen lite roligare med inspirerande hobbyartiklar som främjar kreativitet i alla åldrar. Nu lanseras höstens två stornyheter, barnleran Panduro Dough och målarboken Decorated Coloring för vuxna.

Det trendskapande familjeföretaget Panduro Hobby har i över ett halvt sekel skapat nya hobbyartiklar som utvecklar barn och vuxnas kreativitet genom inspiration och idéer. Allt för att göra världen lite roligare att vara i. Nu lanseras stornyheterna Panduro Dough och Decorated Coloring, de senaste hobbytrenderna för barn och vuxna.

Lekleran Panduro Dough

Panduro Hobby - Leklera
Lekleran som tränar barnens fantasi och motorik.

Stornyheten Panduro Dough är hobbyföretagets egna serie modellera som kommer i tre varianter. Panduro Modellera är den fasta modellen som inte härdar. Leran är framtagen för detaljrikt skapande av fina figurer, anpassad för äldre barn där både fantasi och motorik tränas.

– Panduro Soft är anpassad för barn mellan 3-4 år som leker på ett annat sätt. Den mjuka och släta leran passar perfekt för deras små händer och de får möjlighet att träna på finmotoriken. Den tredje varianten heter Panduro Pearl och har en vacker pärleffekt, förklarar marknadschef Thomas Panduro.

Lekleran kommer i 12 olika färger i de två färgskalorna Classic och Happy. Modelleran kan även köpas i Panduro Dough kit som är mycket populära. Här ingår roliga tillbehör och redskap som kommer i varianterna Snack Bar, Funny Faces och Factory.

– Vi har haft modellera i vårt sortiment i flera år men med Panduro Dough-serien ville vi säkra våra kunder att de får bästa möjliga kvalitet på leran, säger Thomas.

Decorative Coloring – målarboken för vuxna

Panduro Hobby - Decorative Coloring
Decorative Coloring – målarboken för vuxna.

Sommarens stora trend har varit målarböcker för vuxna, en trend som ökar allt mer till hösten. Nu lanserar Panduro Hobby sin egen målarbok Decorative Coloring – create and collect your own art, designad på hobbyföretagets egna produktutvecklingsavdelning.

– Vi har även målarböcker med fantasifulla motiv efter teman som Garden, Enchanted Forest och Animal Kingdom. Vi har även tagit fram speciella pennor anpassade för dessa böcker, säger Thomas och avslutar:

– Till jul kommer vi att ha en kampanj på Decorative Coloring med 24 tillhörande färgpennor som ett lämpligt julklappspaket. Kampanjen börjar i slutet av november och förhoppningsvis blir det även årets julklapp.

Stornyheterna Panduro Dough och Decorative Coloring är unika för Panduro Hobby och kan endast köpas i hobbyföretagets egna butiker och online. På www.pandurohobby.se kan du läsa mer om höstens stora nyheter för såväl barn som vuxna.

Besök även Panduro Hobby Webtube för att se några av hobbyföretagets inspirerande videofilmer från 2015.

Redaktionen
redaktionen@branschjournalen.se