Kunskapsseminarier för dig och hela arbetsgruppen

Mace Speakers - Föreläsningar
Mace Speakers är en av Sveriges första talarförmedling och arrangerar idag kunskapsseminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Hälsa & LivsstilMace Speakers är en av Sveriges första talarförmedling och arrangerar idag kunskapsseminarier där välkända föreläsare och artister inspirerar sina åhörare. I november och december 2015 är det Stockholm, Göteborg och Malmös tur att uppleva en utbildningsshow utöver det vanliga!

Inspirationsdagarna, Ledarskapsdagarna och Säljdagarna arrangeras av Mace Speakers och erbjuder kunskapsseminarier som passar perfekt för dig eller hela din arbetsgrupp. Hel- eller halvdagsseminariet erbjuder utbildare, inspiratörer och komiker där välkända namn som Hans Rosling, Robert Gustafsson och Annika R Malmberg håller i programmet. Varmt välkomna till kunskapsseminariet i din stad!

Inspirationsdagarna i Stockholm, Göteborg och Malmö

Inspirationsdagarna 2015 kommer att gästas av välkända personer som Hans Rosling, Johan Rheborg och Robert Gustafsson. Seminariet kommer att äga rum vid tre tillfällen, i Göteborg på Lisebergsteatern 20/11, i Stockholm på Oscarsteatern 26/11 och i Malmö på Slagthuset 4/12.

Inspirationsdagarna erbjuder ett stjärnspäckat program där inspiratörer, komiker och utbildare motiverar åhörarna att utveckla sitt bästa jag och sin fulla potential. Christian Mace, projektledare på Mace Speakers, berättar mer:

– Belöna din personal eller bjud dina kunder på ett inspirerande heldagsevenemang fyllt av energi. Dagen kommer att ge dig och ditt team den kick som behövs för att kunna agera på bästa sätt gentemot era kunder och varandra.

Upplev Ledarskapsdagarna i Stockholm och Göteborg

Ledarskapsdagarna kommer i november ledas av bland annat Anders Borg, Hans Rosling och Malou Von Sivers (moderator). Heldagsseminariet kommer att äga rum i Stockholm på Grand Hôtel 13/11 och i Göteborg på Clarion Hotel Post 18/11.

– Ta med dig hela chefs- eller arbetsgruppen på Ledarskapsdagarna och lyssna på Sveriges mest framstående företagsledare och experter. Lär dig av deras erfarenheter, ta del av de bästa verktygen och få ny inspiration, tipsar Christian.

INFORMATION

Det ingår för- och eftermiddagskaffe, tilltugg, förfriskningar, överraskningar, utlottning av fina priser, mingel med Champagne och after work. På Inspirationsdagarna och Ledarskapsdagarna ingår även frukost och lunch.
Mace Speakers - Logo

Säljdagarna på Berns i Stockholm

Säljdagarna är till för de som arbetar med försäljning eller har kontinuerlig kundkontakt och kommer att äga rum i Stockholm på Berns 9/12. Halvdagsseminariet kommer att gästas av erfarna talare som Annika Malmberg, Morgan Alling och PG Wettsjö som ger tips och råd för att stärka säljgrunden och öka kunskap för dig och säljkollegorna.

– Denna fullspäckade eftermiddag kommer att få ditt säljlag eller säljledning på rätt bana och hålla sig där! Våra talare delar med sig av redskapen som ger balansen mellan kunders behov och lösningar. Här ges handfasta tips för säljare i en allt mer växande värld av sociala medier. Sammantaget är Säljdagarna en inspirerande stund av vägledning som kommer att stärka teamet och dess arbete gentemot kunderna, avslutar Christian.

Boka idag då det endast finns ett begränsat antal platser. Besök www.macespeakers.se eller ring 08-22 20 10 för att boka plats till dig eller din arbetsgrupp!

Redaktionen
redaktionen@branschjournalen.se